ZAVRŠEN JE DRUGI KRUG NATJECANJA – POZNATI SVI FINALISTI!

Završen je drugi krug Young Car Mechanic 2022 natjecanja. Čestitamo svim sudionicima, osobito onima koji su se plasirali u Državno finale natjecanja Hrvatske, koje će se ove godine održati u Zagrebu, u prostoru servisa Auto Hrvatska Automobili, u periodu od 14.-15.05. Posebnu zahvalu upućujemo i mentorima koji su svoje natjecatelje pripremali za natjecanje.


Podsjećamo da su svi rezultati poslani mentorima natjecatelja po završetku natjecanja, te da svi mentori imaju pristup rezultatima svojih učenika.

Kako je izgledao drugi krug natjecanja?

U drugom krugu natjecalo se ukupno 66 najbolje plasiranih učenika iz prvog kruga natjecanja, iz ukupno 27 srednjih strukovnih škola diljem Hrvatske. Testiranje se također održavalo na našoj Young Car Mechanic platformi, pri čemu su natjecatelji pred sobom imali 50 teorijskih pitanja, za čije rješavanje su imali 50 minuta na raspolaganju.

Rezultati drugog kruga natjecanja

Od 66 učenika koji su se natjecali u drugom krugu, 8 najboljih učenika plasiralo se u Državno finale natjecanja u Zagrebu.

 

 

Posebna zahvala ide i nastavnicima-koordinatorima bez kojih se ovo natjecanje ne bi moglo održati.

Napominjemo kako će se Državno finale natjecanja održati 14.-15.5. travnja u prostoru partnera natjecanja Auto Hrvatske

Za razliku od dosadašnjih teorijskih faza natjecanja, Državno finale zasnivat se na praktičnom dijelu rješavanja zadataka gdje će najboljih 8 natjecatelja rješavati zadatke nekih od najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova i dodatne opreme kao što su: Bosch, ZF, Schaeffler, Febi, Meyle, Continental, Mann-Filter i Shell Helix.

Još jednom čestitamo svim natjecateljima i finalistima koji su iskušali svoje znanje i vještine na ovogodišnjem natjecanju najboljih mladih mehaničara u Hrvatskoj.