Organizatori natjecanja

Međunarodni partneri

Lokalni partneri

Uvijek smo išli uz one s jasnom vizijom, koji vide svjetlost na kraju tunela.

Sa snažnim i stabilnim partnerima rađaju se najbolje i najkorisnije stvari.

Veliki brendovi stvaraju bolju i uspješniju budućnost u automobilskom svijetu.

PARTNERI PROJEKTA

Više od 26 godina INTER CARS radi s vrhunskim brandovima iz industrije rezervnih dijelova. Već gotovo tri desetljeća zajedno kročimo prema vama, mladim mehaničarima s velikim potencijalom.

Znamo da ste vi budućnost industrije i da omogućujete okretanje svih kotača. Za međunarodno natjecanje su potrebni partneri, koji točno znaju o čemu se radi i koji znaju kako pomoći da postanete najbolji profesionalci.
Organizatori natjecanja

INTER CARS

Inter Cars je jedan od najvećih opskrbljivača rezervnim autodijelovima u središnjoj i istočnoj Europi. Naš portfelj proizvoda je vrlo opsežan. Osim glavnih područja koji se odnosi na uvoz i distribuciju rezervnih dijelova za osobna, terenska i teška teretna vozila, nudimo alate i opremu za servisne stanice, rezervne dijelove za motocikle, poljoprivrednu tehnologiju, posebne proizvode za tuning te dodatnu opremu za automobile. Nudimo proizvode od oko 500 poznatih brendova i proizvođača, koji pažljivo brinu o kvaliteti i učinkovitosti svakog od svojih proizvoda.

Međunarodni partneri

ZF aftermarket

ZF Aftermarket globalni je dobavljač dijelova originalne opreme na aftermarket tržištu automobila, a jedan od sektora globalne tehnologije odnosi se na društvo ZF Friedrichshafen AG, koje pruža rješenja za osobne automobile, gospodarska vozila i industriju, čime se podupire razvoj mobilnosti sljedeće generacije. ZF Aftermarket nudi:

• elemente za upravljanje i ovjes te elemente od gumenih metala prema LEMFÖRDER-u,
• amortizere, opruge, spojke i kotače s dvostrukom masom SACHS,
• dijelove za upravljanje, ovjes i kočnice TRW,
• kao i komponente marke ZF kao što su dijelovi mjenjača i kompleti ulja.

Više informacija o poduzeću, proizvodima, uslugama i programu vjernosti:
https://aftermarket.zf.com/go/en/
http://www.zf.com"

Međunarodni partneri

BOSCH

Bosch proizvodi i usluge osmišljeni su za poticanje i poboljšanje kvalitete života pružanjem inovativnih i korisnih rješenja. Bosch je tijekom svoje povijesti na slovačkom tržištu uspio stvoriti položaj značajnog proizvođača i ulagača. Njihovi automobilski tehnološki proizvodi uspješno su ušli u naše automobile, servisne stanice i industrijska poduzeća.

Širok portfelj rezervnih dijelova
Servisna oprema i dijagnostika
Centri za osposobljavanje i koncept usluge

Međunarodni partneri

CONTINENTAL

Continental je vaš partner za globalna rješenja i usluge na aftermarket tržištu. Naša je ambicija da kao globalna tehnološka skupina i jedan od vodećih dobavljača automobilske industrije i proizvođača guma uvijek imamo najbolje rješenje za potrebe naših kupaca. S opsežnim portfeljem, odgovarajućom tehnologijom, najvišom kvalitetom koja osigurava proizvođač originalne opreme i usluge koje pružaju stvarnu dodanu vrijednost.
Raspon usluga i portfelj proizvoda grupe Contitech Power Transmission Group:
· Remenski pogon i sastavni dijelovi motora: Kvaliteta originalne opreme sastavnih dijelova lančanog remena prvi je izbor za stručnjake diljem svijeta. Komponente motora s obećanjem kvalitete kontinentalnog područja.
· Alati: Odgovarajući alati za mjerenje i sastavljanje svih proizvoda olakšavaju težak rad.
· Usluge za radionice: 5 godina jamstva, videozapisi usluga praćenja i rada, centar za informacije o proizvodu PIC, tehnička obuka i podrška putem tehničke dežurne telefonske linije.

Međunarodni partneri

ELRING

Idealni dobavljač za profesionalne popravke motora. Elring nudi sveobuhvatan portfelj brtvi, rezervnih dijelova i sredstava za brtvljenje u skladu sa svim tržišnim zahtjevima. Elring razvija i proizvodi komponente za motore, prijenose, ispušne sustave i alternativne pogonske tehnologije za većinu proizvođača automobila i motora. Inovacije i profesionalne vještine u području originalne opreme temelj su za visoku razinu popularnosti i uspjeha na globalnom tržištu rezervnih dijelova. Aftermarket brend Elring nudi kompletan paket: kvalitetu originalne opreme, funkcionalnu pouzdanost i vrhunsku uslugu. To uključuje, na primjer, prodajno i tehničko osposobljavanje, servisne informacije, sheme pregleda za kamione i kombije, mjesečne biltene usmjerene na rješenja za brtvljenje motora, online čarobnjaka smjesa za brtvljenje, videofilmove za profesionalnu instalaciju, akademiju Elring, novi kamion za osposobljavanje i još mnogo toga. Izvorni proizvodi Elringa priznati su među dobavljačima, mehaničarima i kupcima diljem svijeta. Ti proizvodi uključuju sustave glave cilindra i brtve, brtve ulja, spojeve za brtvljenje, ormare za niti, vijak i kompletne brtve – za puno ili djelomično servisiranje.
"Elring – Das Original" – to je zaštitni znak visoke kvalitete, sigurnosti, usluge, dostupnosti i pouzdanosti.

Međunarodni partneri

FEBI

FEBI je pionir na tržištu rezervnih dijelova. Kao obiteljsko poduzeće s dugotrajnom tradicijom, oduvijek podržava alternative za originalne rezervne dijelove jednake ili čak više kvalitete. Portfelj s više od 40 000 tehničkih dijelova za osobna i dostavna vozila neprestano se proširuje jer se novi proizvodi moraju što prije dovesti na tržište rezervnih dijelova. Ferdinand Bilstein zastupljen je u više od 70 zemalja preko svojih podružnica ili preko odabranih partnera.

Međunarodni partneri

MEYLE

Pouzdan kao prijatelj. MEYLE automobilski rezervni dijelovi – više od 24 000 dijelova za automobile, kombije i kamione. Popravci se oslanjaju na rezervne automobilske dijelove MEYLE u više od 120 zemalja diljem svijeta. Brend je sinonim za vrhunske rezervne dijelove osmišljene tako da budu u skladu sa zahtjevima tržišta rezervnih dijelova. Proizvodi su dostupni u specijaliziranim trgovcima. MEYLE opskrbljuje visokokvalitetne pouzdane i otporne rezervne dijelove za vozila proizvedena u vlastitim proizvodnim pogonima i od strane pouzdanih partnera proizvođača. MEYLE vam nudi sveobuhvatan i vrlo raznolik asoritman. Jesu li vam potrebni dijelovi šasije, dijelovi pogonskog sklopa, dijelovi kočnica, ovjes, dijelovi sustava hlađenja, filtri, komponente, elektronika ili senzori – MEYLE je sinonim za visokokvalitetne rezervne dijelove.

Međunarodni partneri

SCHAEFFLER

Schaeffler je globalni proizvođač i prodavač rezervnih dijelova i rješenja za popravak u OE kvalitete. Pod brendovima LuK, INA i FAG nudi sustave spojki, spojke kvačila, dijelove motora i prijenosa te dijelove šasije. Svi sastavni dijelovi optimalno se međusobno podešavaju i omogućuju brzu i profesionalnu zamjenu. Nadalje, razvija li poduzeće sveobuhvatne usluge pod svojim REPXPERT brendom za servisne stanice, kao što su praktične radionice i osposobljavanje, oprema za posebne usluge ili web-mjesto stručnjaka s informacijama o proizvodima i uslugama te vodičima za instalaciju.

Međunarodni partneri

MANN+HUMMEL

MANN-FILTER, brend vrhunskog filtra na aftermarket tržištu automobila, nudi inovativna rješenja za nove, izazovne zahtjeve za filtraciju. Kao originalna oprema ili žutozelena kutija, za osobne automobile, gospodarska vozila ili off/road opremu: Izvorni proizvodi MANN-FILTER OE kvalitete pouzdani su diljem svijeta. Uvijek odaberite originalnu MANN-FILTER u 100 %-tnoj OE kvaliteti.

Međunarodni partneri

Valeo

Valeo Service, dio grupe Valeo, stručnjak je na atermarket tržištu diljem svijeta. Valeo Service se obvezao brinuti o vama i vozilima vaših klijenata (osobnim automobilima i industrijskim vozilima) dugo nakon što napuste proizvodnu površinu.

Valeo Service pruža proizvođačima čitav niz usluga, rezervnih dijelova originalne kvalitete (OES) i zamjenskih dijelova i pribora za neovisno tržište (IAM). Stručno znanje o proizvodima uključuje prijenosne sustave, klimatizaciju, sustave osvjetljenja, hlađenje i upravljanje zrakom te električne sustave.

Međunarodni partneri

SHELL

Shell Lubricants je globalni dobavljač maziva br.1 već 15. godina za redom prema agenciji Kline&CO. Kompanija Shell Lubricants godišnje proda otprilike 5 milijardi litara gotovih proizvoda za osobna vozila i motocikle, gospodarska vozila, građevinske strojeve i poljoprivrednu mehanizaciju, maziva za primjenu u industriji i avijaciji te brodska maziva. Shell Lubricants kao glavnog dobavljača maziva bira 7 od 10 najvećih svjetskih proizvođača automobila. Kao tehnološki lider i vodeći dobavljač maziva Shell Lubricants ima ključnu ulogu u ostvarivanju cilja postizanja nulte emisije CO2 do 2050. ili ranije. Također, prepoznaje potrebu kupaca za održivim razvojem te im omogućava reduciranje ugljičnog otiska kroz širok izbor ugljično neutralnih proizvoda.

Shell je sa zadovoljstvom podržao tehnički izazov natjecanja s teorijskim i praktičnim izazovom koja se odnose na ulja i maziva. Od natjecatelja se očekuje provjera razine ulja u motoru, odabir odgovarajućeg motornog ulja i izmjena ulja te teoretski dio ispita znanja. Mladi mehaničari će moći pokazati svoje iskustvo i vještine u poznavanju rada vozila.

Međunarodni partneri

VARTA

Clarios – vlasnik brenda VARTA – najvećeg svjetskog proizvođača automobilskih baterija i jednog od vodećih svjetskih dobavljača OE dijelova. Clarios nudi širok raspon visokokvalitetnih olovnih i litij-ionskih baterija za potrebe svih vrsta vozila. 7 od 10 novoproizvedenih vozila sa start-stop sustavima opremljenih AGM-om opremljeno je VARTA baterijama. Baterije marke VARTA ugrađene su u milijune automobila i kamiona, motocikala i kamp prikolica. Svaka baterija je rezultat napornog rada i dugogodišnjeg iskustva inženjera. Namjenski su izrađeni za najveće performanse, zahvaljujući patentiranoj PowerFrame® grid tehnologiji i više od 100 parametara procesa i proizvoda mjerenih tijekom proizvodnog procesa. Ovi proizvođači automobila odgovaraju VARTA-i: Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel Peugeot , Porsche, Renault, Seat, Škoda, Vauxhall, Volkswagen, Volvo

Međunarodni partneri

NRF

NRF, ili Nederlandse Radiateuren Fabriek, vodeći je proizvođač i dobavljač rashladnih proizvoda i rješenja za automobilski aftermarket, pomorska, željeznička i industrijska tržišta gotovo 100 godina. Povijest tvrtke seže u 1927. Tada je R. Bloksma Senior osnovao Nederlandse Radiateuren Fabriek u Amsterdamu. Tvornica se isprva fokusirala samo na popravak radijatora, ali 1930. NRF je pokrenuo i svoj proizvodni odjel. Danas je NRF globalna mreža s 8 skladišta smještenih u strateškim dijelovima Europe i više od 11.500 artikala u ponudi. Portfelj proizvoda stalno se razvija i zahvaljujući lansiranju senzora, NRF nudi proizvode ne samo za hlađenje motora i klimatizaciju. U vlastitim razvojnim i istraživačkim pogonima, tvrtka se neprestano trudi osigurati da su njeni proizvodi najviše kvalitete. Zbog svojih strateški smještenih skladišta i centara za korisničku podršku, NRF je globalni igrač na tržištu naknadnih usluga, ali i lokalni partner. Svaki dan NRF proizvodi dolaze do kupaca u više od 80 zemalja diljem svijeta. OSNAŽIVANJE IZVEDBE.

Facebook Instagram Youtube