SŠ Konjščina uručena nagrada za YCM 2023.

Kao i nakon prošlogodišnjeg izdanja, Srednja Škola Konjščina imala je razloga za veselje i ovaj put.


Moglo bi se reći da Young Car Mechanic u Hrvatskoj nikad ne miruje pa je tom prilikom Srednjoj školi Konjščina uručena nagrada na temelju uspjeha njihovog učenika Kristijana Pavića na državnom finalu koje se održalo u svibnju 2023. Tom prilikom Kristijan je osvojio 3. mjesto s 463 boda te s vremenom od  5:12:49h. Samim time, popravljen je najbolji plasman škole kada je Ivan Šobak 2022. u veoma neizvjesnoj utrci osvojio 4. mjesto.

Kao nagradu za 3. mjesto škola je osvojila Mamooth kolica s alatom, preciznije, model MMT A169 510. Pri samom, uručivanju nagrade sudjelovali su koordinator YCM-a za škole, Bernard Ramić, ravnateljica SŠ Konjščina, Milojka Rataić, profesor i mentor Valentino Štahan te učenici 2. razreda automehaničarskog smjera.

Nadamo se da će ova nagrada vrlo dobro poslužiti školi i učenicima u njihovoj svakodnevnoj naobrazbi. Također, hvala SŠ Konjščini što je prepoznala YCM kao vrijedan projekt u motiviranju i angažiranju njihovih učenika te vjerujemo da će i 2024. imati svojeg predstavnika ili više njih na državnom finalu krajem ožujka.