REZULTATI PRVOG KRUGA YOUNG CAR MECHANIC 2022

Mladi automehaničari diljem Hrvatske, ove su godine prvi puta imali mogućnost natjecati se na Međunarodnom Young Car Mechanic natjecanju, pod pokroviteljstvom Inter Carsa Hrvatska. Riječ je o prvom krugu online testiranja, kojem je ove godine pristupio 131 učenik.


Prvi krug YCM natjecanja

Čestitamo svim sudionicima na postignutim rezultatima. S druge strane, želimo zahvaliti učiteljima-koordinatorima na njihovom radu i zalaganju u ovim teškim uvjetima uzrokovanim pandemijom Covid-19.

Prvi krug natjecanja proveden je, kao što smo naveli u obliku testa na on-line platformi.

Na natjecanje se prijavilo 29 srednjih strukovnih škola iz svih krajeva Hrvatske, od čega je testiranju pristupio 131 učenik.

Pravila prvog kruga YCM natjecanja

U prvom krugu natjecanja sudionici su morali riješiti test s odabirom točnog odgovora na online platformi, u kojem su sudionici trebali odgovoriti na 100 pitanja, u roku od 100 minuta.

Najbolje rezultate, s najvećim brojem bodova ostvarile su sljedeće škole:

  • Srednja škola Konjščina (77 bodova)
  • Industrijsko obrtnička škola Nova Gradiška (77 bodova)
  • Tehnička škola Požega (74 boda)

Svaki sudionik rezultate testa dobio je odmah nakon zadnjeg odgovora. Osim toga, putem platforme, učitelji-koordinatori mogli su pratiti natjecanje svojih učenika. Drugu fazu osiguralo je najboljih 50% rezultata od ukupnog broja natjecatelja.

Svi završni rezultati natjecatelja, proslijeđeni su njihovim mentorima pojedinačno po školama.

Na sljedećoj poveznici nalaze se svi natjecatelji koji su se plasirali u 2. krug natjecanja: Young Car Mechanic 2022 - rezultati 1. kruga.

Čestitamo sudionicima i njihovim mentorima koji pripremaju svoje učenike za natjecanje.

Posebna zahvala ide i nastavnicima-koordinatorima bez kojih se ovo natjecanje ne bi moglo održati.

Napominjemo kako će se drugi krug natjecanja održati 06. travnja, također online putem, a pravo na prijavu ima 50% najboljih rezultata od ukupnog broja natjecatelja. 

Sve detalje pratite na našoj službenoj Young Car Mechanic stranici, kao i na ostalim Inter Cars kanalima.