NRF postaje novi partner Young Car Mechanic natjecanja

Europsko natjecanje za učenike tehničkih i strukovnih automobilskih škola, Young Car Mechanic, sada s ponosom može najaviti novog partnera! Istaknutoj grupi pridružio se i NRF, vodeći proizvođač i dobavljač rješenja za rashladne sustave.


Ove godine obilježeno je sedmo izdanje natjecanja koje organizira Inter Cars. Na natjecanju sudjeluju učenici automobilskih škola koji predstavljaju budućnost industrije i koji će uskoro oblikovati njen krajolik.

Kroz natjecateljske izazove Inter Cars SA Capital Group gradi pozitivnu sliku profesije automehaničara u društvu, olakšava razmjenu iskustava među studentima i edukatorima iz različitih krajeva Europe te otkriva mlade talente u području mehanike i mehatronike. . Pobjednik svakog nacionalnog kruga natjecanja Mladi automehaničar [link: https://www.youtube.com/watch?v=AMKiU6HWPHI] dobiva propusnicu za veliko međunarodno finale.

Značajan broj partnera već uključuje Bosch, Continental, Elring, Febi, Mann-Filter, Meyle, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta i ZF Aftermarket.

Sada im se pridružuje NRF — marka koja nudi više od 11.000 rezervnih dijelova namijenjenih sustavima hlađenja motora i klimatizaciji.

- Uvijek smo išli ukorak s onima s jasnom vizijom. Usmjerili smo se na jake i stabilne partnere s kojima možemo kreirati najbolje projekte. Partnerstvo između Inter Carsa i NRF-a znak je izgradnje još trajnije suradnje, a projekt Young Car Mechanic savršena je platforma za to - kaže Armands Umbrasko, voditelj natjecanja Young Car Mechanic.

- Inter Cars surađuje s najboljim brendovima u industriji rezervnih dijelova. Gotovo tri desetljeća radi ruku pod ruku s mladim mehaničarima koji pokazuju ogroman potencijal. Naša partnerska podrška u natjecanju Young Car Mechanic pokazuje da dijelimo iste vrijednosti i naglašavamo važnost edukacijskog procesa za mlade ljubitelje strojarstva, navodi Łukasz Piątek, direktor prodaje u NRF-u.