Natjecanje YCM dobilo snažnu podršku - brend Delphi pridružio se grupi partnera!

Pozitivne promjene u natjecanju YCM. Delphi, proizvođač rezervnih dijelova koji nudi visokokvalitetna rješenja za sustave goriva, upravljanje motorom i elektroniku vozila, pridružuje se skupini međunarodnih partnera.


Bliži se 8. izdanje Mladog automehaničara!

Delphi će svojim opsežnim znanjem i iskustvom u automobilskoj industriji pružiti još širi i detaljniji spektar znanja i iskustva od kojih će sudionici moći imati koristi. Ovo je važno jer je ideja natjecanja promicanje zanimanja automehaničar među učenicima tehničkih i općih škola specijaliziranih profila. Pridruživanje partnerima vodeće globalne marke može pomoći u postizanju ovog cilja.

Natjecanje kao jedno od najvećih takve vrste u Europi trenutno se sastoji od 10 zemalja u kojima se organiziraju nacionalna finala. Pobjednici iz svake zemlje susreću se tijekom međunarodnog finala kako bi se natjecali za titulu najboljeg mladog mehaničara 2024. godine.

Širok raspon partnera već uključuje Bosch, Continental, Elring, Febi, Filtron, Meyle, NRF, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta i ZF Aftermarket. Delphi se sada također pridružuje ovoj istaknutoj skupini.

- "Prilikom natjecanja YCM uvijek biramo najkompetentnije partnere koji donose kvalitetu. Ulaskom Delphija u projekt znamo koje dobrobiti donosi. Vjerujem da zahvaljujući tome možemo podići razinu kvalitete natjecanja iz godine u godinu i polaznicima pružati još više razvojnih prilika“, kaže Armands Umbraško, voditelj i koordinator projekta.

- "Posebno smo usmjereni na razvoj i podršku mladim talentima u području automehanike. Znamo da su inicijative poput Young Car Mechanic izvrsna prilika za promicanje tehničkog obrazovanja, poticanje strasti i podršku budućim profesionalcima u industriji. Podržavajući Young Car Mechanic, želimo aktivno sudjelovati u oblikovanju karijera mladih ljudi pružajući im resurse i prilike da razviju svoje vještine i steknu praktično iskustvo. Ovo nam je prilika da gradimo mostove između teorije i prakse, kao i da se uključimo u razvoj profesionalnih kompetencija koje su ključne u automobilskoj industriji," - kaže Tomasz Hurt, tehnički direktor Delphija.