Nagrađena ESOŠ-ova dominacija

Uručene su preostale YCM nagrade za škole te je to zaključeno Elektrostrojarskom srednjom školom Zagreb kojoj je malo nedostajalo da osigura sva mjesta na postolju na posljednjem državnom finalu!


U dosadašnja dva održana YCM državna finala oba pobjednika su bila iz Elektrostrojarske srednje škole Zagreb, poznate i kao samo “Selska”. Ta dominacija je potvrđena i u posljednjem finalu gdje su 3 njezina učenika osigurala plasman u TOP4:
1. Mjesto - Leon Dumić (mentor Vanja Marendić)
2. Mjesto - Matej Pek (mentor Mladen Klobučar)
4. Mjesto - Luka Gelinđir (mentor Tomislav Antolović)

Samim osvajanjem 1. i 2. mjesta, Leon i Matej osigurali su posebne nagrade za svoje škole. U ovom slučaju to su bili Bosch KTS 560 dijagnostika, uređaj za promjenu kočione tekućine te set gedora. Pri uručivanja nagrada u samoj školi prisustvovali su ravnatelj Anto Delač, prethodno spomenuti mentori te naš koordinator YCM-a za škole Bernard Ramić.
 

Entuzijazam za naredno izdanje YCM-a je na visokoj razini te ne treba biti iznenađen ako učenici ove škole opet ostvare odlične rezultate. Svakako vjerujemo da će im ove nagrade dobro doći u pripremi za natjecanje te sve ostale nastavne aktivnosti.