MILWAUKEE® oprema sudionike YCM natjecanja!

Natjecanje Young Car Mechanic, jedno od najprestižnijih edukativnih događanja u automobilskoj industriji, dobiva sve veću podršku. MILWAUKEE® se pridružio skupini pratećih tvrtki i postao tehnički partner natjecanja.


MILWAUKEE® je vodeći proizvođač električnih alata za teške uvjete rada, prijenosnih električnih alata i pribora za profesionalne korisnike. Od svog osnivanja 1924. godine, robna marka MILWAUKEE® predvodila je industriju električnih alata i u izdržljivosti i učinku. Pokretački čimbenik za uzastopne inovacije tvrtke MILWAUKEE® tijekom godina bilo je poboljšanje sigurnosti i produktivnosti profesionalnog korisnika, kao i težnja za stvaranjem potpuno bežičnog radnog okruženja.

 

Natjecanje YCM već godinama promovira zanimanje automehaničar među učenicima tehničkih i općih škola. Njegov međunarodni karakter jedna je od njegovih najvećih prednosti jer okuplja sudionike iz različitih zemalja i kultura. To je također inicijativa koja pomaže u izgradnji pozitivne slike o zanimanju automehaničara kod učenika i njihovih roditelja.

 

"Počašćeni smo što se MILWAUKEE® pridružuje natjecanju Young Car Mechanic kao partner. Njihova predanost pružanju kvalitetnih alata bit će neprocjenjiva za sudionike natjecanja, omogućujući im da razviju svoje vještine u dinamičnom okruženju garaže", rekao je Armands Umbraško, voditelj YCM-a i koordinator projekta.

 

Zadovoljstvo partnerstvom izrazili su i predstavnici MILWAUKEE®:

"Nema razvoja bez natjecanja, a beskrajna utrka također je ukorijenjena u DNK marke MILWAUKEE. Podrška natjecanju YCM za nas je čast, posebno u suradnji s partnerom kao što je Inter Cars. Osim toga, također prilika za predstavljanje izvrsnih rješenja tvrtke MILWAUKEE za automobilsko tržište mladim mehaničarima. Naš brend predstavlja inovaciju, kontinuirani razvoj, proizvode i rješenja najbolje u klasi. Stoga je ključno da mehaničari ne samo da su upoznati s našim asortimanom od početka svoje karijere, već da znaju kako izvući maksimum. MILWAUKEE su rješenja budućnosti dostupna danas i, što je važno, uvijek kreirana s fokusom na zdravlje i sigurnost korisnika. Ove godine slavimo 100 godina na tržištu, ali ovo je tek početak, kao što sam spomenuo, ovoj utrci nema kraja," komentira Janusz Mitko, CEE marketing manager u MILWAUKEE.

Zahvaljujući predanosti svojih partnera, Young Car Mechanic ispunjava očekivanja mladih mehaničara, pružajući im inspirativno iskustvo i okruženje za razvoj njihove strasti i vještina. MILWAUKEE® se pridružuje ovoj misiji, vođen idejom stvaranja budućnosti profesije automehaničara.