Međunarodno finale Young Car Mechanic 2022

Pred nama je sama završnica ovogodišnjeg YCM natjecanja. Nakon gotovo 5 mjeseci natjecanja, 10 zemalja, više od 300 škola i 3200 učenika, dobili smo 10 najboljih natjecatelja Europe koji će ovog vikenda (24.-26.06.) predstaviti svoje znanje i iskustvo na velikom finalu u Mađarskoj.


Podsjećamo vas da se titulom ovogodišnjeg najboljeg mladog mehaničara 2022. godine okitio Jan Makarun pod mentorstvom gđe. 

Julije Lesjak! Pobjednički tandem dolazi nam iz Elektrostrojarske obrtničke škole iz Zagreba i on će predstavljati Hrvatsku na Međunarodnom finalu u Mađarskoj. 

Vrlo je važno da mladi ljudi mogu njegovati svoje strasti i razvijati vještine. Inter Cars to savršeno razumije i podržava mlade stručnjake u radu kako bi im pomogli u razvoju njihove karijere i profesije. Kako će naša industrija izgledati u velikoj mjeri ovisi o tome kako ćemo se brinuti o tim mladim ljudima, stoga držimo palčeve našem predstavniku u Mađarskoj i uvjereni smo kako odličan rezultat sigurno neće izostati.

Organizacija cijelog natjecanja nije bila moguća bez podrške naših partnera koji, poput Inter Carsa, brinu o razvoju mladih u automobilskom sektoru. I tako su strateški nalazi nacionalnog finala: Bosch, Shell, Continental, FEBI, Man + Hummel, Meyle, Schaeffler te ZF Aftermarket.