Drugi krug Young Car Mechanic natjecanja

Nakon uspješno završenog 1. kruga uskoro nam slijedi 2. krug Young Car Mechanic međunarodnog natjecanja, koje će se održati 05. travnja putem Young Car Mechanic online platforme.


Drugi krug online testiranja održat će se 05. travnja 2023. i moći će mu pristupiti svi registrirani učenici, koji su prošli 1. krug Young Car Mechanic natjecanja.

Svi natjecatelji rezultate testa dobili su odmah nakon zadnjeg odgovora. Osim toga, putem platforme, učitelji-mentori mogli su pratiti natjecanje svojih učenika. 

Drugu fazu osiguralo je najboljih 50% rezultata od ukupnog broja natjecatelja, a svi završni rezultati natjecatelja, proslijeđeni su njihovim mentorima pojedinačno po školama.

Testiranje u drugom krugu sastojat će se od 50 teorijskih pitanja s ponuđenim odgovorima, a preporučeno vrijeme za ispunjavanje testa bit će maksimalno 1 minuta po pitanju.

Natjecatelji će testiranju moći pristupiti na gore navedeni datum u periodu od 8-18h, a predviđeno vrijeme trajanja testiranja je maksimalno 50 minuta.

2. krug Young Car Mechanic natjecanja održat će se 05. travnja 

Poveznica za prijavu u 2. krug natjecanja nalazi se u nastavku: Registracija | Young Car Mechanic 2023