Dodjela glavnih nagrada pobjednicima - ESOS

Prošlog tjedna predstavnici Inter Cars Hrvatske svečano su dodjelili glavnu nagradu za predstavnika Elektrostrojarske strukovne škole. Svećanoj dodjeli prisustvovali su i ravnatelj Elektrostrojarske strukovne škole Anto Delač, mentori Vanja Marendić i Julija Lesjak, kao i sam pobjednik natjecanja, Jan Makarun.


Jan je svojoj školi na ovogodišnjem državnom natjecanju osigurao 3 seta TOPTUL radnih stolova s ormarićima u vrijednosti preko 20.000kn. 

Osim nagrada za školu Jan je za svoje prvo mjesto na državnom osvojio iznos od 1.000€, dok je za 2. mjesto na Međunarodnom finalu osvojio 1.500€

Spomenimo i drugog predstavnika Elektrostrojarske strukovne škole, Davida Magličić, koji je osvojio sjajno 3. mjesto i time svojoj školi priskribio bon u vrijednosti od 4.000 kn.

Mentori se već sada pripremaju za iduću godinu i imaju slatke brige pošto imaju talentirane učenike koji su sada krenuli u 3. razred Elektrostrojarske obrtničke škole.

Škola koristi svaku priliku kako bi privukla sponzorstva i investirala u daljnje opremanje učionica i prostorija za vježbanje praktičnih zadataka.